In cazul in care va hotarati sa achizitionati unul din cursuri, va rugam sa faceti acest lucru abia dupa ce v-ati creat un cont pe site si sunteti logat cu contul dumneavoastra. In acest fel, dupa achizitionarea cursului o sa aveti automat acces la cursul respectiv. In cazul in care achizitionati cursul inainte de a va face cont pe site, sau daca nu sunteti logat in momentul achizitiei, NU o sa fiti inregistrati automat la curs. Inregistrarea va fi facuta manual, abia dupa ce ne contactati si dupa ce o sa verificam achizitia.  

Un curs gratis, evident, nu costa nimic, insa vizualizarea lui presupune ca utilizatorul este logat pe site. In acest fel, utilizatorul poate marca  cursurile parcurse si isi poate urmari progresul. Totodata, cursurile care contin quiz-uri necesita logarea, pentru a putea fi afisate corespunzator rezultatele testului.

Un curs public este un curs gratis care poate fi vizualizat fara ca utilizatorul sa fie logat. Totusi, progresul nu poate fi urmarit, iar anumite quiz-uri nu vor functiona. Recomandam accesarea unui curs public dupa logarea pe site.

Un curs platit poate fi accesat doar dupa ce utilizatorul a achizitionat cursul respectiv. Odata ce plata este confirmata, utilizatorul va fi redirectionat automat catre contul personal si catre cursul ales.

Da, accesul la un curs expira dupa un numar de zile. Acest numar de zile este specificat in descrirerea cursului, de aceea, va rugam sa cititi cu atentie descrierea cursului inainte sa faceti achizitia. 

Cursurile pot fi accesate de pe orice dispozitiv. Totusi, pentru ca experienta de invatare sa fie optima, recomandam accesarea cursului de pe desktop. Deoarece majoritatea lectiilor sunt video, vizualizarea lor pe un ecran de telefon mobil de dimensiuni reduse poate afecta atentia si anumite detalii pot trece neobservate. 

Da, exista. Pentru a putea vedea un demo poti accesa clipul din linkul de mai jos:

Majoritatea intrebarilor au un singur raspuns corect. Totusi exista teste in care sunt corecte, si trebuie selectate, 2 sau 4 raspunsuri. Este foarte important sa cititi cu atentie cerinta sau descrierea de la inceputul quiz-ului, acolo este specificat numarul de raspunsuri corecte pentru intrebarile din testul respectiv.